Komentatorka Duška Vučinić, se ovog puta nije uključila na početku prenosa iz Liverpula, iz razloga što su komentatorima iz svih zemalja pukle linije.

Ovo je izazvalo niz komentara na društvenim mrežama sa pitanjima "Gde je Duška?" i "Zašto nema Duške?", s obizirom na to da je poznata voditeljka sinonim za Evroviziju u Srbiji.

Foto: ATA images/Printskrin Jutjub/ Eurovision Song Contest/Profimedia

 

 

- Svi komentatori su sedeli u svojim kabinama kada su krenuli da se uključuju u program svi su se čuli međusobno. Sve do trenutka dok organizatori nisu došli i rekli da neće moći da se večeras uključe, jer imaju veliki tehnički problem. Ubrzo nakon toga uspeli su da reše kvar, te se Duška uključila u trenutku dok je Luk Blek izvodio svoju numeru - objašnjava Blicov izvor sa lica mesta.

Duška se uključila u toku nastupa Luka Bleka.

Podsetimo, domaćin Evrovizije 2023. je Velika Britanija, tačnije grad Liverpul, nakon što Ukrajina kao pobednik takmičenja 2022. godine sa pesmom Stefania koju izvodi Kaluš orkestar nije bila u mogućnosti da bude domaćin iz bezbednosnih razloga.

Drugo polufinale održaće se u četvetak 11. maja, dok će finale Evrovizije 2023. biti održano u subotu, 13 maja.

Posle tragičnih dešavanja u Srbiji zbog kojih su tri dana proglašena danima žalosti, RTS je odlučio da promeni šemu prenosa sa Pesme za Evroviziju koja se od 9. do 13. maja održava u Liverpulu - prenos polufinalnih večeri će biti samo na RTS 3, dok će se finale emitovati na RTS1.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".