Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi pronašla i oduzela gasni pištolj, više komada kapisli za čaure za lovačku pušku, veću količinu olova za čaure za lovačku pušku, više zrna vatrenog oružja različitog kalibra i samostrel sa 4 pripadajuće strele, navodi se u saopštenju policije.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Hapšenje i u Zrenjaninu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su danas S. D. (62) iz okoline Sečnja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla i oduzela jedan revolver, 20 metaka za revolver i 158 patrona za lovačku pušku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".