Nasilje nad devojčicom otkrili su lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca.

Kako piše Kurir, njega je pre mesec dana napustila supruga jer nije mogla da trpi nasilje i otišla je da živi sa drugim čovekom u Veliku Planu.

- Majka joj se preudala i živi sa drugim čovekom u Velikoj Plani. On je bio mnogo gadan kad popije, ona je zato i otišla za čoveka za kojeg je pre njega trebalo da se uda i tamo je sa njihovom mlađom ćerkom - kaže devojčicin stric za Kurir.

Prema njegovim recima devojčica je, dok je on bio u alkoholisanom stanju, poželela da ipak živi sa majkom.

Foto: Društvene mreže

 

- Ona je svojom voljom prvo ostala sa njim, ali verovatno je zbog njegovog problema sa alkoholom poželela da je ipak kod majke i on je zbog toga napravio problem - kaže brat uhapšenog.

Prema pisanju Kurira, policija i hitna pomoć često su bile na adresi ovog muškarca zbog njegovog problema sa alkoholom i nasilničkim ponašanjem, a juče mu je određen pritvor do 30 dana.

- On se obukao i krenuo na posao, radi na građevini, kada mu je policija zakucala na vrata. Imao je mnogo problema zbog žena, ali ćerku nikada nije dirao - kaže njegova majka i dodaje:

- Otac je otišao da mu odnese stvari u Centralni zatvor, dobio je i advokata koji nam je rekao da je moguće da će godinama robijati. Po njega su došli kad se smpremio za posao, taman da krene. Obuo se i obukao i odmah su došli i odveli ga.

Foto: Društvene mreže

 

Kako su ispričale komšije, on je bio izvanredan čovek sve dok ne popije.

- Nikakav problem sa njim dok ne popije, a onda kad se to desi viče na ulici i svako malo eto policije jer on tuče ženu. Ona se onda pokupila i otišla sa mlađom, dok je starija ćerka ostala da ide ovde u školu - kaže komšija.

- LJutio se i što ćerka neće više da ide u školu, ko zna šta mu se desilo. On je bio u Drajzerovoj na odvikavanju od alkohola, ali nije se zadržavao i nije bilo nikakvog poboljšanja - objašnjava on.

Iskopao grob ženinom dečku

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskopao raku.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kopa raku, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Foto: Društvene mreže

 

Mesec dana na Fejsbuku vređa ženu

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor Kurira.

- Otišla je k****, ako nema veze - napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vređa i pretio da njenom novom partneru.

Prema rečima njegovog brata, on pijan sedne i piše po mrežama najgnusnije uvrede na račun njegove žene i čoveka kod koga je otišla.

BONUS VIDEO:

JEZIV ZLOČIN KOD ČAČKA: Brat ubio brata u Gornjoj Trepči, u toku uviđaj

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".