Lepa Lukić, legenda narodne muzike i jedna od najomiljenijih pevačica u Srbiji, nedavno je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda u 80-im godinama.

U emisiji "Pusti brigu", Lepa Lukić je otkrila da redovno kuva za sebe i da se zdravo hrani, bez suhomesnatih proizvoda i slatkiša.

- Ja kuvam, ali nemam ja ko zna koju familiju već sve u malu šerpicu. Takođe ništa suhomesnato ne jedem. Jedem samo sa kašikom i svi se čude i pitaju - kako si takva Lepa, jesi li radila nešto na sebi? Nisam, znala bi i Ana i Mara da sam ja radila nešto na sebi, nisam, ali se negujem - rekla je Lepa.

Foto: Zoran Jovanović

 

 

Pevačica je ranije imala probleme sa gojaznošću, ali je to uspešno rešila zdravom ishranom.

- Nema tu nikakvog rituala. Ja se razgaćim u kući i budem u kućnoj pidžami. To mi je najslađe. Kada neko treba da dođe, ja možda nešto dodam ali ostajem u kućnoj haljini. Važno je ne jesti jaku hranu. Ne jedem ni mnogo slatko, a volim ga - objasnila je pevačica.

Lepa Lukić, koja ima 83 godine, i dalje je aktivna u muzičkoj industriji i redovno nastupa širom Srbije i regiona. NJen dugogodišnji uspeh u karijeri, kao i njen zdrav način života, inspiracija su mnogima.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".