Sada je njen sin Milan Laća Radulović otkrio da li postoji nešto poput "sveske dugovanja", u koju je Marina navodno upisivala imena onih koji joj za pesme nikada nisu platili.

- Mama ima svoje sveske samo sa zapisanim pesmama, mobilnim telefonima, tu je negde i spisak za pijacu. Moja mama nije bila žena koja je bila materijalista, koliko god da je volela materijalne stvari. Tako nešto, poput spiska dugovanja, uopšte ne postoji - rekao je Laća.

Foto: Jutjub printskrin/Tvrda Priča /Nešto Drugačije

 

 

Kaže da je gomilu pesama napisala i za džabe.

- Ona je neke tekstove pisala i za džabe, iz ljubavi i dobre volje. Da li se to vratilo ili ne, ne znam - ali ona je bila žena koja je bila spremna da oprosti sve i nije bila zlopamtilo. NJoj su po difoltu svi uvek bili dobri.

- Ona je uvek gledala stvari tako da je sve u suštini dobro, bez obzira da li su radovi crni ili dobri. Uvek je u nekome videla dobro. Zato mislim i da će trajati tolike godine i da drži kvalitet svih tih godina - ispričao je on.

Laća je rekao da su on i Marina zajedno napisali pojedine hitove, među kojima je i pesma "Adio amorež", ali i navodi da je Marina uvek podržavala njegov talenat i da nikada nije pokušavala da ga usmeri na svoj umetnički izraz.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam kao klinac pisao sastave, bio sam drugi - treći razred osnovne škole. Što je gluplja tema, meni je bilo bolje. Mami sam uvek čitao svoje sastave, pa je ona već tu negde prepoznala moj talenat. Stalno me je hrabrila i podržavala. Nikada se nije mešala u moj ukus, niti je pokušavala da unese svoje elemente umetničkog izraza u moje pisanje, sem zanatskih sugestija, što je baza svega. Ja sam mnogo voleo film, pa sam kao mali pisao neke kratke scenarije, a negde u gimnaziji sam krenuo da pišem poeziju i stihove - rekao je Laća.

(Nova.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".