Proslavljeni fudbaler Ašraf Hakimi nedavno je optužen za silovanje nakon čega je njegova supruga Hiba Abuk, poznata španska glumica zatražila razvod. 

NJih dvoje su u braku od 2018. godine i imaju dvoje dece. Ona je od fudbalera tražila polovinu onoga što je zaradio, a zaradio je milione. Tada je usledilo iznenađenje od kojeg se Hiba još uvek nije oporavila - fudbaler zapravo nema ništa.

Foto: Tanjug/AP

 

Godinama unazad Ašraf Hakimi je sve što je zarađivao odmah prebacivao na račun svoje majke, pa je tako ona vlasnica celokupne njegove pokretne i nepokretne imovine.

Nakon što su se u javnosti pojavile ove inforamcije društvena mreža Tviter gorela je od oprečnih komentara ljudi. I dok su jedni komentarisali kako je fudbaler ispao pametan i kako drugi treba da uče od njega, bilo je i onih koji nisu delili isto mišljenje.

Veliki broj tviteraša opleo je po fudbaleru, nazivajući ga raznim pogrdnim imenima. 

- U braku su tri godine, a ona hoće polovinu imovine. Šta bi bilo da su bili u braku 20 godina? Uzela bi mu sve? - glasio je jedan od komentara.

- Razmislite kad se udajete, da li se udajete za muškarca ili za njegove pare? Godinama ste sa nekim samo zbog para? E pa onda ovako i treba da završe sve žene koje jure novac, a ne ljudav - glasio je još jedan od njih.

- Kako možeš da budeš toliki licemer, da s nekim provedeš 3 godine, taj neko ti rodi 2 dece, a ti mu sve radiš iza leđa ovakve stvari ... Užasno loš čovek - bilo je i onih koji nisu o Hakimiju imali lepo mišljenje. 

BONUS VIDEO:

SAM PROŠAO, SAM PRESUDIO: Zvezdin solo-gol za nedostižnu prednost protiv Radničkog

(GLOSSY)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".