Pre samo dve godine, jedan američki otac je bio u zatvoru zbog podlog čina seksa sa nekim ko je delio njegovo prezime.

Muškarac iz Nebraske, Travis Fildgrov, imao je seksualni odnos sa svojom ćerkom tri godine nakon što ju je prvi put sreo. Da je Fildgrov imao pristup jadnoj devojci pre toga, njegova seksualna eksploatacija nad njom mogla bi biti još gora.

Kada je beba Samanta rođena 2000. godine, njen otac Travis je otišao da započne novi život sa novom ženom. Kada je napunila 17 godina, on se vratio. Tri godine kasnije, Travis je započeo seksualnu vezu sa 20-godišnjom Samantom Keršner. Uprkos njihovim različitim prezimenima, Samanta je Travisova biološka ćerka.

Kada mu je suđeno za incest, pokušao je da tvrdi da nisu u srodstvu. DNK testovi su pokazali da je lagao. Najčudniji deo uvrnute priče Fildgrouvsa je da je Samanta, iako još uvek adolescentkinja, želela taj odnos. Nema naznaka da nije bila saglasna, u stvari, Samanta, koja sada ima 21 godinu, čak se kladila sa svojom polusestrom da bi imala seks sa Travisom pre nje, pokazuju sudski dokumenti.

Trevisova bivša supruga i Samantini prijatelji javili su se da vlastima kažu šta je par smerao. Nakon što su istražitelji počeli da istražuju čudnu i nezakonitu vezu para, počeli su da se hvale na Fejsbuku, a onda su se venčali.

Policajci su rekli da Samantina seksualna želja za njenim ocem - proizlazi iz ljubomornog nadmetanja sa njenom polusestrom oko toga ko bi mogao da ima seks sa njihovim ocem.

NJihova sudbina je bila zapečaćena kada je sudski DNK test otkrio da postoji 99,999% šanse da je Travis njen otac.

Nakon što je priznao krivicu po svim tačkama optužnice, njihovo hvalisanje na Fejsbuku je onemogućilo bilo šta drugo. Travis je osuđen na maksimalnu državnu kaznu od 2 godine zatvora. Samanta je imala sreće sa samo devetomesečnom uslovnom kaznom. Fildgrou je naređeno da ne kontaktira Samantu po njegovom puštanju, ali nema garancije da će se to dogoditi. Prema dužini kazne, Trevis je trebalo da bude pušten u januaru ove godine. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".