Ipak, jedna neprijatnost se dogodila. Naime, pevačicu je dočekao transparent koji su na kraju skinuli zbog neprimerene poruke, prenosi Danas.hr.

- Sa šajkačom na glavi, Fahreta dobro nam došla u grad na Savi! - stajao je natpis ispred dvorane u kojoj je pevačica nastupila.

U rečenici posvećenoj Breni na pomenutom tranparentu, umesto normalnog slova "U" (dobro nam došla U grad na Savi), stajao je ustaški simbol.

Lepa Brena nije dozvolila da joj ovakav doček na bilo koji način pokvari nastup. Ona se posvetila koncertu i napunila dvoranu, a u jednom trenutku se obratila i publici:

- Drago mi je što sam ponovno u Slavonskom Brodu i što će ovo veče ostati kao jedna od fantastičnih večeri za druženje sa publikom. Nadam se da ovo neće biti naš jedini koncert ovde, nadam se da ćemo se još puno puta družiti u nekom narednom periodu, poručila je pevačica na koncertu.

Foto: Instagram printskrin/ lepabrenaa

 

 

Podsetimo, u proteklom periodu glavna vest u domaćim i hrvatskim medijima jeste odluka gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert srpskih pevača Ane Bekute, Dragana Kojića Kebe i Zorane Mićanović, uz konstataciju da njihova muzika ne priliči njihovom mentalitetu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".