Hemija koju imate s nekim može biti kombinacija fizičke privlačnosti, kompatibilnosti i zajedničkih vrednosti. 

Ovan i Vodolija

Vodolija je usmerena na isprobavanje novih stvari pa Ovan voli kada se njih dvoje okupe, jer im ne nedostaje avanture. Što se tiče Vodolije, Ovnova originalnost dosta je privlačna ovom horoskopskom znaku.

Vodolijama je nešto tako privlačno u vezi s nekim koga nije briga što drugi misle, sve dok su sretni. I, naravno, potreba za nezavisnošću uvek će privlačiti Vodolije. Ovi znakovi Zodijaka možda bi voleli da budu u posvećenoj vezi, ali potreba za vlastitim životom izvan veze nešto je važno što oboje dele.

Foto: Profimedia

 

 

Bik i Rak

Bik ne uzima zdravo za gotovo Raka u svom životu. Jedna od najvažnijih stvari za Bika je da znaju da je njihovo mesto u vezi poželjno. Imati pažnju koju Rak pruža toliko je važno za ovaj znak. Povrh toga, otvorena komunikacija koju Rak pruža daje Biku priliku da se izrazi u sigurnom prostoru.

Iako je Biku često teško reći šta oseća, Rak je izvanredno strpljiv s onima koje voli. Imati Bika u životu Raka pruža mu osećaj prizemljenosti i podrške, čak i kada je život haotičan i stresan.

Blizanci i Strelci

Blizanci uvek zaborave koliko su srećni što imaju Strelca u svom životu sve dok ne dođe do razgovora o tome da im je potrebno malo vremena za samoću ili slobodu. Za ova dva horoskopska znaka nezavisnost i osećaj slobode važniji su od skoro svega drugog.

Strelac i Blizanci čine da njihova veza izgleda lako jer ne dopuštaju da budu uhvaćeni u ono što im drugi govore kako njihova veza mora izgledati. Blizanci cene prostor za disanje koji im Strelac daje da budu ono što jesu, kao i sposobnost prilagođavanja da izmišljaju pravila u hodu. Strelac ceni to kako se osećaju kao partneri ili najbolji prijatelji, kao i Blizančevu strast za životom i zabavom.

Foto: Profimedia

 

 

Lav i Jarac

Lav i Jarac mogu se činiti kao da su iz dva različita sveta, ali zapravo su sjajan par s puno hemije. Lav je i sam rođeni vođa, tako da im je beskrajno privlačno saznanje da i Jarac može biti vođa – a ne sledbenik.

Lav voli ideju da se s Jarcem može suočiti s idejama i problemima i zapravo dobiju neki vredan savet. Osim toga, Jarac se ne boji da rizikuje, što je kvaliteta koju Lav takođe nastoji da materijalizuje. Što se tiče Jarca, imati partnera koji je toliko posvećen postavljanju ciljeva i zarađivanju novca je ludo privlačno. Ne samo da to tera Jarca da želi više da radi kako bi veza potrajala, već ga tera da želi više da radi i u životu.

Devica i Škorpija

Devici su vrlo važni poverenje i odanost. Ništa nije bolje od nekog ko aktivno radi na tome da iskrenost ostane glavni prioritet. Kao neko ko je uvek zagovornik poštenja i poverenja, Škorpija ceni Devicu. Devica takođe ceni Škorpijinu osetljivost.

Dok Škorpiji možda nije prijatno da bude ranjiva u bilo kojoj blizini, Devičino strpljenje dokazuje da spuštanje opreza može da bude dobra stvar. U blizini Device, Škorpija se oseća i prizemljeno i saslušano. Kad život postane lud ili stresan, Škorpija se može obratiti Devici za stabilnost, a Devičin otvoren um olakšava Škorpiji da se otvori bez osuđivanja, piše YourTango.

Foto: Profimedia

 

 

Vaga i Ribe

Kad bi Vaga i Ribe imale moto za svoju vezu, on bi definitivno bio usmeren na učenje kako voleti i biti voljen. U ovom paru ima puno ljubavi, ali ima i puno učenja. Srećom za oba znaka, Vaga i Ribe su zagovornici promena i prilagođavanja međusobnim potrebama. To znači bez svađa, a puno komunikacije. Vaga ceni Ribe zbog njihovog inspirativnog stava.

Ribe vole da budu Vagini navijači jer znaju koliko je posebno dobiti isti tretman od Vaga. Ribe su uzbudljive Vagama, koje često okupljaju one koji su entuzijastični i živahni. Iako će Ribama možda biti potrebno neko vreme da se otvore i ozbiljno posvete Vagi, znajući da se Vaga može prilagoditi svim promenama raspoloženja, Ribe se osećaju kao da mogu da rastu i uče u prihvatljivom okruženju. Osim toga, Ribe i Vaga dele slične vrednosti i vizije za budućnost, prenosi 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".