Postavila je u sobi skivenu kameru da bi videla na koji način će suprug čuvati njihovog sina, dok se ona ne vrati posla. Kada je pogledala snimak po povratku kući - bila šokirana, ali pozitino!

Budući da nije očekivala od muža da će se baš sa toliko puno pažnje i strpljena posvetiti sinu, ostala je bez teksta. Mada je sumnjala u njega, ovim potezom ju je razuverio za sva vremena.

Sve dok su bili sami, nije skidao pogled sa njihovog deteta. I ne samo to, sa puno emocija i nežnosti su porovodili divno vreme igrajući se, praveći "nered" sa igračkama, mazeći se, svirajući.

Kvalitetno vreme koje se provede sa decom je nenadoknadivo i predstavalja temelj razvoja njihove ličnosti. Zato, dragi roditelji, zaboravite na sva tehnološka pomagala i posvetite se svojim mališanima na pravi način, to se jedino ne zaboravlja.

Psihološkinja i psihoterapeutkinja Marija Roth potvrđuje kako je uloga majke neosporna od samog začeća deteta, ali naglašava kako je i odnos s ocem veoma važan za emocionalni, socijalni i intelektualni razvoj deteta, pa se njegova uloga nikako ne sme potceniti.

Otac je, takođe, odgovoran za stanje u kojem se nalazi majka, zbog toga predstavlja ključnu figuru odgovornu za zdravlje cele porodice. Ako je žena zbog muža konstantno nervozna i pod stresom, sve se to prenosi na dete.

BONUS VIDEO: