Prelepa glumica se preselila na Vračar kod Marka koji je već duže vreme podstanar. O Anđelki nove komšije imaju samo reči hvale:

- Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju srećno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smem da pričam - kaže Anđelkina prijateljica.

Anđelka je na trudničkom bolovanju, a kako je u osmom mesecu, odlučila je da otputuje u Grčku da se odmori: 

- Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj posle neko vreme nema mrdanja neko vreme dok beba ne osnaži. Uvek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvek nasmeje i pozdravi ih - rekao je gospodin iz zgrade u kojoj glumica stanuje, a njegova supruga je dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

- Svo troje izgledaju kao srećna porodica i to i jesu. Koliko sam videla, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dečak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primetim. NJih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole. Prema rečima ljudi koji poznaju ovaj novopečeni par, kućne pomoćnice nemaju, kao ni dadilju.

Komšije su videle glumicu kako sama odlazi u nabavku i provode vreme zajedno:

- Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, retko su izlazili. Sada je ludilo prošlo.

U jednoj prodavnici su potvrdili da se glumica preselila: 

- Rekla mi je koleginica iz druge smene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi- rekao je trgovac pomenute radnje.

(Blic)

BONUS VIDEO: