Prilikom renoviranja kuhinje, naišli su na ogromnu rupu ispod kuhinjskog poda, a posle kopanja, ispostavilo se da je reč o bunaru dubokom pet metara koji datira iz 18. veka. Bunar su odlučili da učine delom svog doma, a tiktoker je dokumentovao ceo proces i tako prikupio milione pregleda na platformi.

- Pre nešto više od mesec dana naišli smo na nešto apsolutno neverovatno ispod našeg kuhinjskog poda - rekao je tiktoker i dodao: - Nismo ni znali da hodamo preko 300 godina starog bunara zadnjih 20 godina.

- Dok smo uklanjali deo peska, naišli smo na stvarno čudnu šljunčanu smesu na jednom mestu. Posle istraživanja pokazalo se da je šupalj i pun vode - objasnio je.

 

 

Posumnjao je na curenje i nastavio da kopa, što je samo dovelo do još vode, a zatim je naišao na cigleni zid i tada je bio gotovo siguran da je naišao na izvor vode u kući. U tom trenutku doneo je odluku da ga ugradi u novu kuhinju.

Da bi to učinio, trebalo je da dovesti bunar u nivo sa podom, a zatim je ponovo morao da isušuje ​​bunar dok se punio vodom i smišlja kako da spušta i podiže kante u bunar i iz njega.

Konačni plan bio je da se bunar opremi prozirnim poklopcem i tako postane prizor koji će zasigurno oduševiti goste, pa je objavio video velikog otkrivanja završnog izgleda bunara.

BONUS VIDEO: