Darko Rundek i njegova životna ljubav, rediteljka Sanda Hržić, imaju sina koji svojom tajanstvenošću intrigira javnost.

NJihov sin ima čak pet imena. David Vid Dimitrije Sebastijan Viktor rođen je u Parizu 1991. godine, nakon što su se Sanda i Rundek malo pre njegovog rođenja tamo preselili.

David danas ima 31 godinu. Iako je s ocem često išao na njegove koncerte, javni život nikada ga nije zanimao.

 

 

Nekada je bio aktivan na društvenim mrežama, a danas su jedino uspomene ono što se može naći na njegovim profilima, a jedna od njegovih najnovijih fotografija je objavljena 2020. godine.

Kada je reč o karijeri nije pošao stopama svojih roditelja, ali od njih je nasledio neverovatan dar - avanturistički duh kojim neprestano ostavlja tragove za sobom.

Foto: Jutjub printskrin

 

David živi okružen prirodom, svira nekoliko instrumenata, a zanimaju ga permakulturne farme po svetu. Bio je član francuske organizacije starih zanata srednjeg veka, a javnosti je poznato da je svojevremeno s ekipom na jedrilici preplovio Atlantik.

Ponosni otac ni ranije nije skrivao da podržava svog sina.

- On je svoj zanat izučio i ispunio tu neku svoju poslednju obavezu prema nama. Svašta je naučio - i da radi s metalom i o permakulturi, kuvanju, muzici… putuje i uči. Kad se čujemo, uvek mi prvo kaže šta je novo naučio - rekao je jednom prilikom Rundek i dodao kako njegov sin ne planira da se profesionalno bavi muzikom.

Foto: Jutjub printskrin

 

Podsetimo, Darko je završio režiju na Akademiji za dramsku umetnost u Zagrebu, a uspehe je nizao kao frontmen grupe Haustor, te u svojoj solo karijeri. On i Sanda danas žive aktivističkim životom, a njihova ekološka svest fascinira javnost.

Dobar deo godine provode na Braču, baveći se vrtlarstvom i mediteranskom kulturom, a kada je tu, često im se pridruži i sin.

BONUS VIDEO: