Reč je o poslovnom odnosu dve folk zvezde: Mileta Kitića i Dragane Mirković.

NJih dvoje su, davnih dana, sa kolegama iz „Južnog vetra“ pevali širom regiona i uživali ogromnu popularnost. Privatno su negovali veliko prijateljstvo i jedno o drugom govorili biranim rečima. A onda su 2009. godine prekinuli svaki kontakt.

Na pitanje kako je do toga došlo svako se držao svoje priče. Jedino što se preklapalo u obe verzije bila je činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj „Areni“ i da Dragana nije došla.

Foto ATA Images

 

 

− Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Mile.

Dragana je uzvratila saopštenjem u kome je istakla da ju je Mile pitao da li bi njena televizija mogla da ga medijski podrži, što je ona prihvatila bez ikakvog interesa.

Foto: ATA images

 

 

− Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču.

− Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme „Jači nego ikad“, a da je prethodno ne pita za saglasnost.

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".