Milena je od Aninog ulaska u rijaliti aktuelna u javnosti. Vrlo često u emisijama iznosi detalje iz Aninog i Zvezdanovog braka. Ana ima rođenu sestru Tamaru za koju se na zajedničkim fotografijama vidi da je vrlo vezana za nju:  

- Imala sam jedan ozbiljan udarac, nisam to očekivala, sad ću to da kažem javno. To je Anina sestra, koja je tri nedelje bila na Tajlandu. To joj je bio godišnji odmor, baš kada je Ana ulazila u rijaliti. Ona se sa Tajlanda oglasila: "Milena, šta ima, šta se dešava?". Kad je odande došla, pa se zabrinula živa, šta će da radi posle "Zadruge", Zvezdan će je ubiti! Pa, umesto da sestra sedi kući i češe p**u o trofaznu žicu, ja bih je pozvala ovim putem da se uključi za svoju rođenu sestru. Malo da se ona šunja po televizijama, osim što se žali da ne sme u prodavnicu da ode. Ja idem i u prodavnicu, evo sad sedim u jednoj eminentnoj, beogradskoj kafani. Mrtva sam se razočarala! -poručila je Milena i dodala:

 

 

- Sa Aninom majkom sam ja non-stop u kontaktu. Žena je prihvatila da ode u emisiju "Magazin In", da neke određene stvari žena iznese, da ne bude da samo ja idem i pričam. Međutim, i tu je dobila pretnju od Anine sestre da prestane da iznosi informacije, da prestane da mi govori ovo i ono. Tamara kao da je pala sa banane, zato što me Ana navela kao osobu koja će pričati za nju, ne znam što nju nije navela, kao rođenu sestru. Zaista sam htela da se povučem, al' pošto se neke žale da ne mogu u market da odu, jer su, je li, prepi**e kosmičke, evo ja idem po televiziji, po novinama, idem svuda na zahtev medija iz cele Srbije, ne na svoj zahtev.

 Ana i Tamara su na društvenim mrežama često objavljivale fotografije na kojima se grle i ljube i često upućuju jedna drugoj podršku. 

BONUS VIDEO: