Vaga

Vaga i njihov šarm idu ruku pod ruku. Ali budite oprezni da ovaj horoskopski znak tako manipuliše vama, što ih čini velikim lažovima. NJihove laži potiču iz razloga poput želje da ostave dobar prvi utisak ili da dobiju ono što žele. Ali kvaka je u tome što njihova neodlučnost vodi do zaborava, što na kraju dovodi do toga da ne mogu da se sete svoje laži.

Vodolija

Vodolija je prilično bezopasna i ne uzrokuje mnogo štete. Ali, naravno, izuzeci uvek postoje. NJihova navika da lažu potiče od toga da daju prednost svom miru i da se postaraju da ne povređuju ljude koji im nešto znače. Međutim, njihove laži se često mogu vratiti kada se istina otkrije.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Vatreni znak koji uvek pronalazi najbolje načine da napreduje u životu i neretko se ponaša vema bezosećajno prema drugima. Strelac može da bude uskogrud, on će iskovati svoj put ne obraćajući pažnju na druge koji im u tome pomažu i u kojoj meri im nanosi štetu. Zato nemojte da očekujete da će voditi računa o vašim osećanjima ukoliko se ne uklapate u njihovu viziju. 

BONUS VIDEO: