Porodica Đoković upravo je postala bogatija za još jednog člana, pa je dolazak nove bebe bio idealan povod da se posle duže vremena svi okupe na jednom mestu-

Marko Đoković, takođe je sa svojom devojkom Letisijom stigao u Beograd čemu svedoče i njihove objave na Instagramu.

Lepo vreme u glavnom gradu Srbije, podstaklo je Marka i njegovu izabranicu da se prošetaju ulicama Beograda.

Foto: Printskrin Instagram/letitessari

 

 

Kako često nemamo priliku da je vidimo u javnosti, kao Jelenu Đoković i Sašku Veselinov, mnogi komentarišu i da je Đokovićeva devojka prava prirodna lepotica.

Ovaj par živi u Marbelji, Marko tamo radi na teniskoj akademiji, a lepa Letisija je dizajnerka posvećena umetnosti. Da njih dvoje uživaju u ljubavi, svedoče objave na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Đokovic (@đokomare)

 

- Marko… Ne znam odakle da počnem kad pričam o tebi, kad te pogledam jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem kako se osećam u trenucima kad smo zajedno. Volela bih da mogu da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je Brazilka Marku jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leti Tessari (@letitessari)

 

Iako se trudi da ne priča mnogo, Marko Đoković ponekad uzvrati devojci dirljivim rečima.

- Svima nam je potreban neko da bude uz nas u divnim i teškim trenucima, neko koga možete zagrliti bilo kada i napuniti energijom, neko ko od kuće čini pravi dom.. hvala - napisao je srednji brat Đoković.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".