I članovi grupe "Zana" bili su iznenađeni kada su se na početku promocije na sceni pojavili članovi studentskog hora "KST-" koji su otpevali stari hit "Mladiću moj".

Jelena i Žika su dobili Zlatnu ploču "za 40 godina uspešne saradnje i ukupan doprinos muzici" koju im je uručio urednik PGP RTS, Marko Milutinović.

Živanovići su želeli posebno da se zahvale pokojnoj Marini Tucaković, "njihovoj, ali i svačijoj mami", kako je Jelena nazvala.

- Susret sa Marinom je sudbinski odredio i moj životni put i put benda. Ovo su prvih 43 godine, imamo lepe planove, samo da nas zdravlje posluži. Zana nije mogla da opstane da nije bilo dobrih pesama, ne bi uspela. Dobre pesme su anulirale promene pevačica - poručio je Žika.

- Ovaj boks set je jedan život. To je jedno srce, ozbiljna emocija, i pozitivna i negativna, tu je kilometraža koju smo prošli svih decenija. Na kraju, tu je i moje odrastanje i muzičko oblikovanje. Ceo život je u toj maloj kutiji, što je pomalo i zastrašujuće - dodala je Jelena koja je u detu sa Bojanom Stamenov izvela pesmu "Alhemičar" posvećenu Marini Tucaković.