Luna Đogani istakla da je u njenom odnosu s Markom sve u redu i da joj je suprug falio na proslavi 27. rođendana.

- Nije istina da se razvodimo, još uvek sam udata. Ne oglašavamo se odmah, sačekamo da prođe, pa demantujemo na našem Jutjub kanalu. Još smo u braku, volimo se, sve je super i hvala bogu na tome - rekla je Luna, i dodala:

Foto: ATA images

 

- Naš brak bih opisala u nekoliko reči: iskren, pun razumevanja i jak. Stvarno smo svašta prošli što možda i ne znate, ali držimo se zajedno, znamo šta imamo. Ako imamo neki problem, pustićemo dan-dva da ne pričamo, da nas prođe, ali nismo deca - rekla je pobednica Zadruge 2.

- Priča se da me je Marko tukao ili prevario, a dokaza nema. Neka pričaju, odgovaraće za to što pričaju, a naše je da demantujemo ili ne. Naš najveći motiv i snaga je ćerkica kojoj želimo da pružimo život kakav zaslužuje.

Foto: ATA images

 

Luna otkriva da su se Marko i ona povukli iz medija zbog zdravstvenih problema ćerke Mije.

 - Ćerkinu operaciju sam teško podnela. To je rutinska operacija trećeg krajnika, ali ja sam emotivna i kad sam je videla u tom stanju anestezije i buđenja, bilo mi je teško. Taj dan sam preplakala i provela sam je sa Miom. Ona je super, oporavila se, a moja najveća želja je da mi dete bude zdravo - ispričala je Luna.

(Alo)

BONUS VIDEO: