Visok je nešto više od jednog metra i postao je internet zvezda kada je počeo da deli svoje video snimke na društvenim mrežama, često ismevajući borce. Zbog dečijeg izgleda je odmah privukao pažnju, a malo ko zna da on ima 20 godina.

Brzo je dostigao astronomsku popularnost, a čak 6 miliona pratilaca ima na Instagramu. NJegova popularnost mu je omogućila da posećuje sve više događaja gde su slavne ličnosti, a tako i njegova popularnost nastavlja da raste.

 

 

Ovaj put, bio je gost u jednom podkastu gde je upoznao, ni manje, ni više nego Majka Tajsona, boksersku legendu i bivšeg šampiona. Nije prošlo dugo pre nego što je nastao snimak koji je bukvalno zapalio društvene mreže.

 

 

Tajson je simulirao boks meč sa Hazbulom pre nego što je počeo da ga tretira kao dete. Podigao ga je i krenuo da se pretvara da mu gricka uvo, pominjući borbu sa Evanderom Holifildom. U toj borbi je, tada, Gvozdeni Majk bukvalno odgrizao uvo protivniku.

Publika je u komentarima bukvalno podivljala zbog ponašanja bivšeg šampiona. Jedni su smatrali klip urnebesnim, dok su drugi osećali nelagodu zbog omalovažavanja Hazbule.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".