- Ona je oko 11 sati izašla iz kuće da bismo se našle ali se nije javila, nedostupna je, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena i ranac na plavo-bele pruge, a dete je u bež-tirkiznim kolicima - kaže Snežanina sestra.

Prema njenim rečima Snežana je živela sa njihovim ocem i svojom bebom i nije bilo razloga da ode i napusti kuću u kojoj je živela.

- Ona ima troje dece sa prvim mužem i oni žive sa njim, a porodila se pre dva i po meseca ponovo i živi sa našim tatom u stanu u Kotežu - kaže sestra i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da sve jave policiji.

- Policiji je prijavljeno sve, neki ljudi su se javljali da su je videli u Kotežu da šeta, ali posle 11 sati juče joj se gubi svaki trag - kaže nam Snežanina sestra.

Foto: Nestali Srbija

 

Foto: Društvene mreže

 

Izvor Kurira iz istrage ispričao je i da policija proverava oca Snežaninog deteta.

- Policija je dobila informaciju od Snežaninih prijatelja da je taj čovek vršio pritisak na nju, pojavljivao se na poslu i kod nje kući, tako da će prvo razgovarati sa njim kako bi utvrdili sve okolnosti i otklonili mogućnost da je Snežana možda kod njega - kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: 

ČAČAK PRVA NACIONALNA PRESTONICA KULTURE: U gradu na Moravi spektakl sa više od 100 izvođača

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".