Razlozi za privođenje Agima Ademija od strane policije za sada nisu poznati. Mediji u regionu su prethodnih godina izveštavali da je FS tzv. Kosova pod istragom tužilaštva, policije za privredni kriminal i carinske službe zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza.

Ademi je prošle nedelje proglašen nevinim po optužnici podignutoj protiv njega 2012. godine, za koju je prvobitno osuđen na 9 meseci zatvora, da bi potom Vrhovni sud ponovo sudio protiv njega. Na kraju ga je Osnovni sud u Prištini proglasio nevinim.

Kako navodi Syri TV, Agim je saslušavan čak četiri sata, a onda je pušten. 

- U medijima se šuškalo o mogućem hapšenju, ali je policija saopštenjem za javnost sve demantovala. FFK je već 3 godine pod istragom tužilaštva, policije za privredni kriminal i carinske obaveštajne službe zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza - navodi ovaj portal. 

Foto: Jutjub printskrin/KlanKosova

 

- Policija Kosova je u popodnevnim časovima u policijskoj stanici održala saslušanje lica/službenog lica FS Kosova, koje je po nalogu tužioca pušteno na slobodu nakon saslušanja. Medijski navodi o hapšenju šefa FFK nisu tačni i nema naloga za hapšenje, ali ostavljen je poziv da se sutra pojavi u policiji na razgovoru - navodi policija tzv. Kosova zvaničnim saopštenjem. 

BONUS VIDEO: 

"ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".