Milan Bukilić je nastupao sinoć u muzičkom tačmičenju "Zvezde Granda", a u bekstejdžu mu je velika podrška bila supruga sa kojom je nedavno dobio sina.

Prvo mu je umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo. On je tada otkrio da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

- To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija - rekao je ranije Milan Bukilić i dodao:

- Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina - skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.

On otkriva da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

- Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - rekao je on.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".