Oko 2:15 sati u zagrebačkoj Ilici, 20-godišnji mladić, iz samo njemu znanog razloga, prišao je grupi indijskih državljana te ih verbalno napao, prenosi Jutarnji list.

Prema pisanju ovog lista, osim što ih je psovao, on je u svom naletu agresivnosti i besa odlučio da udari nogom u potkolenicu 25-godišnjeg državljana Indije, dok je drugog, 23-godišnjaka iz Indije, udario šakom u lice pritom mu razbivši dioptrijske naočare.

Prestravljeni stranci potražili su spas u obližnjem ugostiteljskom objektu u koji su se sklonili, a gde ih je, nakon što ih je pratio 20-godišnjak ponovo verbalno napao.

Za kraj se ponovno obrušio na 25-godišnjeg Indijca kojeg je prethodno udario u potkolenicu tako što ga je udario i dlanom u potiljak.

Sreća u nesreći je da je policija vrlo brzo stigla na intervenciju te uhapsila 20-godišnjaka nad kojim je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti izliva besa nad stranim državljanima u Zagrebu.

Podsetimo, prošlog je vikenda objavljen sramotan snimak incidenta koji se takođe dogodio u centru Zagreba.

Mesić je uhapšen nakon što je objavio video u kome vređa dostavljača, inače, Indijca.

 

 

- Je**ni nigeru, odi doma u Indiju! (...) Ovo je naša zemlja, Hrvatska, ovo je Evropa. Za bele ljude, a ne za crnce - rekao je ovaj neonacista na snimku.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE KAKO SE "DEMOKRATSKA EVROPA" ODNOSI PREMA LJUDIMA: Uznemirujući snimak širi se mrežama

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".