Glumica Milica Milša godinama uživa u braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Zajedno su prošli kroz brojne i lepe i ružne životne situacije, a jedno drugom uvek su bili oslonac. Ona je otvoreno govorila da je bilo i takvih perioda kada nije imala novac, ali da porodična podrška nikada nije izostala.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - priznala je Milica u ''Magazinu In''.

Foto: Katarina Mihajlović

 

 

Milica i Žarko nedavno su kupili novi stan. Penthaus moderno opremljen sinonim je za luksuz. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su spojeni u jedan, otvoren prostor, što je san skoro svih žena. 

- "Igra sudbine" im se definitivno isplatila. Kako Žarkov scenario, tako je i Milica imala veliki uticaj na publiku. NJih dvoje nikada nisu voleli da ističu koliko novca zarađuju, ali znamo sa sigurnošću da se od glume dobro živi, naročito kada je projekat uspešan kao ovaj. Nisu želeli da protraće novac, pa su odlučili da investiraju u nekretninu, što je pametno - istakao je svojevremeno za "Blic" anomini izvor.

Foto: V. Danilov

 

 

Milica i Žarko prošle godine napustili su seriju "Igra sudbine" nakon svađe sa producentima, a to je potom učinilo još 30 glumaca iz ovog ostvarenja.

Oni su našli svoje mesto u novoj Žarkovoj seriji, a reč je o projektu pod nazivom "Zakopane tajne" u kojem Milica igra glavnu ulogu.

BONUS VIDEO: