Mirkina i Vujadinova ljubav važi za primer mladim parovima. Glumica je vrlo brzo odlučila da postane majka, a mladi fudbaler želeo je svadbu odmah kada je saznao da je njegova voljena ostala u drugom stanju. Međutim, lepa Mirka je tada imala sasvim drugo mišljenje i prioritete. Od početka zabavljanja postali su roditelji sina Andreja, godinu, dve kasnije i ćerke Adrijane, pa potom sina Mihajla, a prošle godine i devojčice Anike. Svadba ovog para je skoro oko petnaest godina tema medija, ali se iz godine u godinu odlaže što zbog brige oko dece, što zbog selidbi zbog Vujadinovog posla. Mirka je ta koja odlučuje kada će se svadba dogoditi, a počela je da radi na emisiji koja se bavi svadbama i i običajima. Ona je otkrila svoje utiske: 

- Volim svadbe jer su same po sebi atrakcija. Mnogi običaji koje sam videla širom Srbije su mi bliski, ali ima i onih za koje nisam znala. Neobično mi je bilo kada sam na jednoj svadbi videla da se pogača nosi od gosta do gosta, a oni je kite novcem, kao i kada se čita iz sveske ko je koliko novca dao mladencima - rekla je Mirka, pa otkrila na šta će obratiti pažnju kad bude pravljena njihova svadba: 

- Uvek kada je vesela atmosfera i igraju svi od sedam do 77 godina, kažem da bih volela takvu svadbu jer je to ono što će ljudi zapamtiti. Kao i svaka druga žena primećujem detalje, lepu dekoraciju, ali kada sve prođe, niko se ne seća kakve su bile salvete ili mašne, već kakva je bila atmosfera.

(Stori)

BONUS VIDEO: