Milena smatra da Zvezdanove suze nisu znak iskrenog pokajanja.

- Ne, iskreno pokajanje nije, manipulacija kao i do sad što on vrlo dobro radi kad je Ana u pitanju. Ja bih to nazvala odvrnuo je česmu, ali bukvalno.

Anina kuma prokomentarisala je i Zvezdanove navode je Ana svakog svog partnera varala sa njim, pa i Acu Bulića.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Kako da ne. Tražim pogrdne reči, ali ne nalazim. On je jedan manipulatini lažov, možda i najgori kog sam u životu videla. Sad bih ja postavila njegovo čuveno pitanje njemu, šta si tražio sa njom tolike godine kad je psihijatriski slučaj, tabletomanka, kockarka? Do sad je pitao on, a sad bih pitala ja, šta si tolike godine radio sa tom ženom? Laže, a na Boga ne misli. Čak i Ana zaboravlja, a ja jako dobro znam. Ana je bila sa Acom pre 30 godina, a sa Zvezdanom poslednjih 15. Da je obrnuto bilo bi okej da je Zvezdana varala sa Acom, pa da kažemo da je moguće, ali Acu sa Zvezdanom ta priča je van mozga i suluda. To je sumanuto i van pameti. Oni jesu bili mladi i bila je ideja kad dobiju dete da će se uzeti jer ona je tad bila u svojim devetnaestim godinama, ali pretpostavljam da zbog ludila u kojem pliva u ovom trenutku da nije ni sama shvatila da je to bilo pre 30 godina. Zvezdana tad nije bilo ni na mapi.

Zvezdan je rekao da je Ana svog bivšeg muža poslednjih godinu dana braka varala sa njim.

Foto: Printskrin/Zadruga Offical/Instagram/milenaacademy

 

- To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila deo njenog života. Ja sam svedok i još jedna drugarica svega toga, to je notorna laž. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojim suprugom sela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju saletao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da se javno oglašava. On danas ima brak, ima malo dete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje dece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali verujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritom Ana je došla suprugu i rekla: "Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim". Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a deca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve rešili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi svaka žena poželela, a posebno jer je Ana njemu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: