- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Suzana jednom prilikom.

Kako je Zlata ranije priznala, ona i Saša su se prvi put poljubili na proslavi 18. rođendana Svetlane Cece Ražnatović, 1991. godine.

Foto: D. Mišić

 

- On je kod Cece došao s koncerta Harisa DŽinovića i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: 'Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo'. Ja joj na to odgovorim: 'Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila.' Bila sam nikakva jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo - izjavila je ona ranije.

Foto: Labudović

 

Inače, Zlata je nedavno u ispričala sočne detalje iz svog ljubavnog života, te istakla da je svakog muškarca tukla.

- Sa svakim bivšim sam se potukla, nisam trpela da mi popuju. Šamarala sam ih sve kada je dolazilo do svađe! I oni su mene, moram da priznam da je bilo zanimljivo. Hasana, Mirka, Peju i Popovića sam tukla i šamarala, ali onako, ženski, iz strasti. Malo ih pucnem, a oni uživaju. Voleli su te velike strasti - rekla je pevačica za portal "Republika".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".