- Bio sam s kolegama na gostovanju u Poljskoj, u Varšavi. Nemačke marke i američke dolare smo menjali na ulici u centru grada za zlote. Takvo je vreme bilo - počeo je glumac priču.

- Upoznali smo spontano čoveka koji nam je predložio da sredi da zamenimo novac. Vrlo brzo se pojavila ekipa. Ušli smo u haustor, gde smo zamenili novac. Dao sam mu pare, a on mi je dao papir zamotan, a delovalo je kao da su novčanice. Klasična prevara. Vratili smo se u hotel, celu noć nisam mogao da se smirim - ispričao je Leka i dodao:

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

- U pet ujutru sam otišao na ono mesto gde smo zamenili pare. Čekao sam ga i dočekao. Prebio sam i njega i sve ostale koji su bili s njim. Zgrabio sam ga za kožnu jaknu i počeo da dozivam policiju. U jednom trenutku mi je pobegao. Sustigao sam ga i udario tako da je pao kao list. Tada sam se prvi put uplašio jer sam mislio da sam preterao. Tražio sam mu da vrati pare. Stigla je policija i odvela nas u stanicu. Tamo sam proveo dva dana. Policija me je proveravala, mislili su da sam neki srpski agent. Kad sam se vratio u Beograd, slučaj se nije rešio. Posle mi je stiglo obaveštenje da je taj oslobođen zbog nedostatka dokaza. Bio sam ponižen i pokraden i to me je dotuklo - rekao je glumac.

BONUS VIDEO: