Vaterpolista Nikolas Saveljić ponovo je srećano zaljubljen. 

Sin crnogorskog fudbalera Niše Saveljića je nakon kraha veze sa pevačicom Milicom Pavlović uplovio u romansu sa izvesnom Majom, prenosi "Blic".

Par je podelio niz zajedničkih fotografija na kojim ih je moguće videti kako uživaju u suncu, bazenu, voću, ali i poljupcima.

Kako je Milica nedavno izjavila da se nikada ne vraća starim ljubavima, kao i da ne pati za njima kada jednom stavi tačku na vezu, ovi prizori zaljubljenog para joj sigurno neće teško pasti.

Podsetimo, iako je Milica Pavlović od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, ona je jednom prilikom kod Ognjena Amidžića u emisiji otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Foto: Petar Milošević

 

- Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti - priznala je Milica svojevremeno.

BONUS VIDEO: