Foto: Instagram printskrin/krstinja_official, Jutjub printskrin/Zvezde Granda

Poznati

SMRŠALA 83 KG: Kako danas izgleda Krstinja iz Zvezda Granda

Izvor: Nportal
|
30.08.2021.
|
12:36

UČESNICA popularnog takmičenja smršala je čak 83 kilograma i sada izgleda neprepoznatljivo.

Krstinja Todorović je zadivila sve svojom transformacijom tokom učešća u "Zvezdama Granda". Po dolasku na veliku scenu imala je 142 kilograma, sada je smršala čak 83 kilograma, a promenila je i boju kose, te izgleda kao potpuno druga osoba.

Mlada Crnogorka je žiri očarala talentom za pevanje, a zbog viška kilograma koji je imala, Saša Popović je ponudio da joj plati operaciju, što je i učinio u trenutku kada je to bilo potrebno.

Foto:Printskrin/Instagram/krstinja_official
 

 

– 75 kilograma sam u minusu, a sada sam stagnirala – prokomentarisala je Krstinja ranije i priznala da joj je ostao višak kože koji želi da ukloni.

– Žiri mi je uvek zamerao zbog viška kilograma, pa i Popović. Sad mi prognoziraju pobedu! Mislila sam da super izgledam, ali kad sam se videla na televiziji, šokirala sam se! Onda mi je na jednom slavlju prišao gost i pokazao mi na slici kako je izgledao pre operacije želuca. Raspametila sam se koliko je smršao, pa sam odmah zakazala intervenciju, koja je dobro prošla. Sad više ne mogu mnogo da jedem. Kad sam baš gladna, pojedem četiri zalogaja! Za devet meseci sam sa 142 kilograma spala na 82 kilogama – rekla je ona u decembru, a od tada je smršala još 23 kilograma.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda
 

 

Tokom takmičenja veliku podršku je imala od mentorke Marije Šerifović, koja je bila uz nju dok je skidala kilograme.

Pored prepoznatljivog glasa i velike podrške koju je dobila tokom takmičenja i finala, sada se može pohvaliti atraktivnim izgledom i vitkom figurom. Danas izgleda ovako:

 

Komentari
1

video