Naime, dok je pričao o Đaniju, Đorđe ga je oslovio sa "Cipelić", aludirajući na ti da je Trajković na jednom privatnom veselju, gde je pevao, pio iz nošene cipele. Ovo nije prvi put da David govori o ovoj temi.

- Ove pesme se ne pevaju tako, ti si sa tvojim figurama i fazonom potpuno u pop maniru si pevao to - rekao je Đorđe.

- Đole ide na nastupe Đanija, on to tačno zna kako treba - rekao je Saša Popović, nakon čega je Đorđe je "potkačio" Đanija.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda,Foto: Jutjub printskrin/privatni snimci najboljih

 

- Ne, ne, cipelićeve nastupe nisam imao priliku nikad da gledam. Rekao sam na osnovu Šašića, cipelićev opus ne poznajem - rekao je Đorđe.

Podsetimo, Đorđe je, nakon što su se u javnosti pojavli Đanijevi snimci kako pije iz cipele, opleo po muzičaru, istčući da je njegov postupak jadan.

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio ni za milion evra. To je moj stav. Siguran sam da i među rokerima ima ljudi koji bi za te pare okopali vinograd ako treba, ali ja postavljam granicu i na neke stvari sam stvarno gadljiv. Malo je jadno, ali to je stvar odrastanja i vaspitanja. Ja se još uvek družim sa ljudima koji imaju blama - rekao je tada Đorđe.

Ni Trajković mu nije ostao dužan, pa je uzvratio.

Foto: TV Pink printskrin/Amidži Šou

 

- Đorđe bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem. Nikoga od kolega ne komentarišem, to znaju svi. Ne zanima me ko koliko pije, kako se ponaša, s kim je i šta radi. Rekao je Đani tada za medije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".