Bik

Mnogi Bikovi pod uticajem Venere razviju prefinjeni ukus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

Škorpija

Škorpija takođe traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije čak i najskrivenije želje Škorpije mogu postati stvarnost.

Foto: Profimedia

 

Lav

Lavovi žele da ih primete i poštuju i veoma često to i postižu. NJihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi finansirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje poseduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima obezbediti visoke pozicije u različitim kompanijama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

Rak

Požrtvovane Rakove pokreće želja da obezbede svoju porodicu i brižno urede svoj dom. Kako bi to postigli, oni će razviti svoju radnu etiku i ambiciju, te će ova želja uskoro postati stvarnost. Vredni i uspešni Rakovi će najčešće nastaviti svoj život skromno, uživajući u blaženstvima i sigurnostima koje su sebi obezbedili.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Maštovite Vodolije često slede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a taj raskorak se uočava i na njihovom finansijskom polju. Zbog svoje želje za idealima, ovi znakovi će često pronaći posao u javnom servisu ili humanitarnom radu koji će ih činiti zadovoljnima, ali će im doneti i plate koje su nešto ispod proseka, prenosi "Alo".

Jarac

Jarčevi teže priznanjima i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Ovo naravno ne znači da će svi Jarčevi i sve Vodolije biti potpuno neuspešne na svom finansijskom planu, jer na svetskoj sceni možemo videti i mnoge uspešne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

BONUS VIDEO: