Nedavno se pojavila priča u medijima kako je opljačkan vlasnik "Pink" televizije Željko Mitrović i to u julu tokom žurke povodom završetka četvrte sezone rijalitija "Zadruga". Spekulisalo se da je ukradena skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra.

Mitrović je, pišu pojedini mediji, organizovao privatnu istragu, a potom pozvao i policiju jer nije uspeo da otkrije ko je lopov.

"Nportal" saznaje da se krađa zaista dogodila tokom finalne večeri, ali i šta se zaista izdešavalo tada - kako je "slučaj" završen.

- Ko je to iskopao sad? Tu staru priču o nestanku ozvučenja. Istina je da je neko ukrao dva zvučnika, ali nije istina da vrede 40.000 evra. NJihova vrednost nije čak ni tolika da policija uopšte može da izađe na teren, tako da nije ni kontaktirana. Tu se čitav "slučaj" i završio, niko nije tome pridavao značaj niti je organizovana bilo kakva istraga. Ipak je te večeri bilo mnogo ljudi na finalu, publike sa raznih strana i desilo se. Neko je samo čuo tu priču, preuveličao je i tako je stigla do novinara - kaže za Nportal.rs dobro obavešteni izvor.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".