Balkanska diva koja privlači svojim stajlingom i koja je poznata po tome da se ne ustručava reći ono što zaista misli, na svom Instagram profilu u svom stilu odgovorila na uvrede. 

Pevačica je mudro ćutala duže vreme. 

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

Jelena je u Instagram storiju napisala da joj je žao koleginica koje svojim nastupima izazivaju podsmeh kod publike: 

- U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih "estradnih umetnica", kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem... Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, "umom" i telom bez fotošopa... Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseci vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u d**eta - nešto mi bude žao - počela je Karleuša, pa dodala:

- Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta (Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Verujte, samo je privremeno stanje) - zaključila je Jelena Karleuša.

BONUS VIDEO: