Jedan par je tokom renoviranja kuće pronašao skrivenu kutiju na tavanu, a na njoj je na velškom jeziku bilo ispisano da nipošto ne sme da bude otvorena.

Počelo je tako što su novi vlasnici kuće pronašli kutiju skrivenu u kamenom zidu, a nedugo potom i ogledalo unutar kojeg je bio zapečaćen ključ.

Radoznalost je odradila je svoje, pa su ti ljudi otvorili škrinjicu u kojoj su zatekli četiri predmeta: ogrlicu, pramen kose, još jedan ključ i nešto nalik spaljenom komadu ouija ploče, kakva se koristi za komunikaciju sa duhovima.

- O, da. Tako započinje radnja u horor filmovima - napisao je neko u komentarima, dok su autori kanala ispravno pretpostavili da se unutar tavana nalazi još jedna kutija.

Zatekli su je ispod parketa, a unutar te škrinjice pronašli ostatak ouija ploče, naslikan pentagram i ugraviranu rečenicu: Ne dopustite joj/tome da progovori.

Zasad je na tome stalo, a korisnici pomenute društvene mreže izveli su tri pretpostavke:

1. Da su se prethodni vlasnici kuće zabavljali crnomagijskim ritualima i potom zažalili.

2. Da su se prethodni vlasnici iz šale odlučili da isprepadaju nove stanare.

3. Da su sva tri dosadašnja videa osmišljena i režirana kako bi privukla pažnju korisnika TikToka.

Svaki od ta tri scenarija čine se kao lako moguća, a vreme će nam možda reći koji je od njih tačan. U svakom slučaju, gledaoci zanimljivih klipova dobili su dnevnu dozu jeze.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".