Žurka za pamćene u Trebinju, a glavni "krivac" bila je Tanja Savić koja je protekle večeri nastupila na "Music festivalu Trebinje".

Ekipa "Nportala" bila je sa Tanjom pred koncert, a pevačica je za medije pričala otvoreno o svemu - od privatnih tema, pitanja o starateljstvu nad decom, mogućnošću da dobije još jedno dete (po njenoj želji devojčicu - Alisu!), sve do planova na poslovnom planu.

Tanja karijeru polako vraća "na mesto", veoma je tražena, a i na privatnom planu je rešila brojne porodične probleme. Ona ističe kako je konačno uspela da dobije starateljstvo nad sinovima, dok se njihov otac, kako tvrdi - ne javlja.

- Već sam dobila starateljstvo, dodeljeno mi je. Što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, tako da ja ne znam šta bih tu rekla - započinje Tanja razgovor.

Otac uopšte ne viđa decu?

- Ne, ne...

Bio je 8. mart, da li su ti sinovi nešto poklonili?

- Jesu, pažljvi su. Ja sam se mnogo trudila i više nego svim svojim bićem, kako umem i kako znam i kako su moji roditelji mene vaspitavali da ih vaspitam i da imaju sve što jedan živ čovek poseduje.

Da li su bili grubi prema tebi, da li su te možda udarali ili ti rekli neku ružnu reč kada su došli iz Australije?

- Ta pitanja nisu za kameru. Ja sam već rekla kakvi su bili na početku i da su umnogome bili okrenuti od mene. 

Brižna si majka dvojici sinova, da li bi volela da imaš još dece?

- Volela bih, ja sam u više navrata govorila da bih volela da imam ćerku. Volela bih da se zove Alisa, možda.

Foto: Dragan Gajić Gaja

 

 

Imaš li udvarača? Nedavno si izjavila da si zaljubljena. Čuli smo i priče u javnosti: "Tanja Savić zavela fitnes instruktora".

- Nema kod mene udvarača. Da sam zaljubljena sam prošlog puta izjavila samo da me novinari ne bi više pitali o tome. To da li ja imam nekog... Zaista bih zatvorila tu temu. Zaista imam svog fitnes trenera, zove se Nikola, bokser je, ali on je samo trener.

Da li te priprema?

- Da, priprema me kao Editu (smeh).

Da li i ti poželiš nekog kolegu da udariš kao ona Indi?

- Ne, ne bih udarila nikoga.

A, fitnes instruktor, da li te priprema za Arenu, sledeće godine slaviš 20 godina karijere?

- Bilo bi lepo, moram psihički da se priporemim za Arenu.

Da li ćeš tražiti pomoć psihologa?

- Moram zaista psihički da se pripremim. Neke stvari sada izlaze na površinu, a ponekad ne znam ni zašto sam tužna. Neke stvari sada dolaze na red... Znam da ću to izgurati. Plačem kod kuće kada sam sama.

Foto: Dragan Gajić Gaja

 

 

Možda je ta tuga jer deca ne viđaju oca?

- Nema to veze ni sa čim, jednostavno dođe mi tako.

Rekli smo malopre da ćeš sledeće godine obeležiti 20 godina karijere, kakav je osećaj s obzirom na to da si jedina u potpunosti opstala od prve generacije "Zvezda Granda"?

- Ja nemam taj osećaj, čudno je zaista. Mislim da smo svi jendaki, svi smo manje-više poznati. Važno je biti čovek.