Neposredno pre nego što je upoznala advokata Nikolu Radojevića, sa kojim je danas u braku, i sa kojim ima dvoje dece, Kristina Radenković okončala je višegodišnju vezu.

Foto: Instagram printskrin/krisradenkovic

 

 

LJubavna priča na koju je početkom 2014. godine zvanično stavila tačku počela je 2004, a glavni muški akter bio je rukometaš LJuba Jovanović, široj javnosti poznatiji kao bivši muž Nataše Bekvalac.

Kristina i LJuba upoznali su se u Novom Sadu i u više navrata započinjali romansu i raskidali.

 

Foto: ATA images

 

 

- U LJubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Kada sad razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar - poručila je Kristina 2013. godine, kada ne samo što su dali novu šansu ljubavi, već su odlučili da započnu zajednički život.

Kako je magazin "Story" tada pisao, čim je upoznao Natašu, LJuba je rešio da stavi tačku na romansu sa Kristinom. Tada se navodno odigrao i "istorijski" susret dve lepe Novosađanke, i to na Beogradskom sajmu, gde je Kristina prišla Nataši i predstavila joj se sledećim rečima: "Ja sam LJubina bivša devojka", a zbunjena pevačica joj je odgovorila da ne zna o čemu priča. Susret je, kako se pisalo, bio veoma napet.

- Tačno je da smo LJuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom - izjavila je tada Kristina za "Story".

Ipak, vrlo brzo su shvatili da nisu suđeni jedno drugom, pa je svako krenuo na svoju stranu, a danas oboje uživaju u skladnim porodicama sa novim emotivnim partnerima.

BONUS VIDEO: