Za kumu Ane Ćurčić porodica je sve što ima i za nju predstavlja veliki ponos: 

- Ponosna sam na to što sam devojka devedestih, studirala sam , završavala škole, bavila se sportom i manekenstvom, u najteže vreme u Srbiji kada je bilo jako teško preživeti. Izgradila sam se u jednu ozbiljnu ženu, završila uspešno fakultet, upisala Pravni pa ga napustila, kasnije drugi koji sam sama finansirala, izgurala porodicu, odgojila dvoje sjajnih momaka koji su IT-evci, obojica su na fakultetu, to je nešto na šta sam ponosna. Što se tiče mog života nema nekih posebnih stvari što bih obrisala, mislim da je svako iskustvo bila samo škola, znači nikad poraz samo lekcija - rekla je Milena Kačavenda za "Kurir", pa otkrila koje je njeno zanimanje.

Milena je otkrila da li je ona nekada pretrpela neki vid nasilja.

- Iako sam živela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživela nasilje. Nikada, moj suprug je bio protivnik i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpeo nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim. Žena kao žena, a ja ga lično nikada nisam tako doživela, i ne znam odakle toliki poriv u meni, možda iz prošlog života, da toliko mrzim zlostavljače kako žena, tako i dece pa čak i muškaraca, jer mislim da i oni nisu pošteđena kategorija, posebno ih ima u gej populaciji na šta bih se ja osvrnula, što zbog ljudi koji ne podržavaju njihovu orijentaciju, što je meni suludo u 21. veku, ja podržavam sve te grupacije, zdušno ću se boriti protiv toga i opet kažem, iako nikada nisam doživela lično nasilje, uvek sam bila borac, uvek skakala na ulici kada vidim tuču između muškaraca i žene, tokom mojih 47 godina.

Iako se razvela, Milena i dalje veruje u onu pravu ljubav: 

- Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočarenje, kada je prekinut jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada Vam neko sruši sneška, onda se pitate gde sam bio šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa decom. Međutim prošlo je vreme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li verujem u ljubav, da ja verujem u ljubav, verujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno verujem u ljubav. Primer sam živi toga, da je moguće. I kada gledam Anin primer, da ja sam sigurna da će ona naći nekog partnera koji će je ušuškati u svom zagrljaju i nadoknaditi sve ono što je ona propustila kao žena nemoćna da se sama izvuče iz zagrljaja zlostavljača.

(Kurir)

BONUS VIDEO: