Aleksandra Nikolić se iznervirala kada je saznala da Maja Marinković i Filip Car provode vreme sa njom. Ona je ušla u rehab kako bi razjasnila sa njim ovo druženje, a onda je došlo do haosa. U jednom trenutku je Filip šutnuo Aleksandru u leđa, kako bi je izgurao sa kreveta. Ona mu je uzvratila tako što ga je gađala šoljom koja je stajala na stolu.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Bivši ljubavni par je nastavio da se svađa, Aleksandra je plakala, a onda je Car povukao na krevet, legao preko nje i počeo da udara rukama oko njene glave. Ona je sve vreme vrištala i plakala dok je on držao zatočenu ispod sebe. Obezbeđenje je odmah reagovalo i izvuklo Aleksandru.

- Ti si g*vno, lagao si me svo ovo vreme - plakala je Aleksandra.

 - To je tvoje mišljenje. Ođ*bi, nemoj da te skucam.  Nemoj da se skosam. Traume imam od vas k*rvi. J*bala si se za pare godinama - besneo je Car dok je Aleksandra bila ispod njega. 

- Mrš! Znaš ko ti je k*rva - odbrusila je Aleks.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Imam traume od vas k*rvi. Ne izazivaj me. Vodi je napolje. Zbog ovoga neću nikad sa njom biti u životu. Vodite je napolje. Ona nije normalna. Vidim joj po očima. Sedim sa njom i pričamo o tebi. Ništa nismo radili. Molio sam te svako jutro da ne radiš ovo bez razloga. - govorio je Car.

- Za ovo ću da te tužim, ići ćeš u zatvor. Šta si mi obećao? Ovo je razlog, ona je razlog. Nisam luda, vidiš da nisam luda. - rekla je Aleks.

- Ti ovo radiš na silu. Pusti me na miru. Plačeš tu na silu - kazao je Car.

- Mogu da ti ulećem kad hoću. Lagao si me sve ovo vreme - nastavila je Aleks.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Sve sam ti progutao. K** za pare, preko toga sam prešao, samo da bi bio sa tobom. Da ti mene gađaš i grebeš. Našmrkana si mi došla u etno selo. Pet puta u tri dana me napadaš. Čaša vina u glavu, svaki dan trpim ovo. E sad ćeš biti žrtva. Sad ću tek us*ati. Zadnji put sam u životu izgreban. Došla tu njače bez suza - pričao je Car.

- Klošaru jedan, ni moj otac ne nasrće na mene. Je l' te nije sramota na ženu da nasrćeš. Usnu si mi rascepao. Za ovo ću da te tužim. Ti nemaš onu stvar. A gde ti je k**. Zato si i nervozan i nasilan. Dođi da vidiš šta si mi uradio. A gde ti je Marinka? I Elena? - rekla je Aleks.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&