Nema sumnje da će film "Indigo kristal" koji je ostvarenje  biti pravi dragulj srpske kinematografije režisera i scenariste Luke Mihailovića.

To govore brojna publika i kolege koje su nedevno prisustvovale promociji filma u MTS dvorani.

Crno-beli film koji se vratio u Srbiju, dobio je veliku podršku, između ostalog i od naše slavne glumice Slobode Mićalović. 

Foto: ATA images

 

Vidno raspoložena, u odevnoj kombinaciji u bojama filma, Sloboda se pojavila na crvenom tepihu sama, ali, kako kaže, tu je veliki broj njenih prijatelja koji će joj praviti društvo.

Glumica smatra da je crno beli film neprevaziđen u srpskoj kinematografiji

- Na mom Instagramu često možete videti crno-bele fotografije, ljudi komentarišu da ih to plaši, ali mislim da je to neprevaziđen momenat u kinematografiji, pogotovo kada je ranije bila filmska traka, zato što je tehnički zahtevno da se prense atmosfera, s druge strane je zahvalno za tu istu atmosferu. Vrlo rado bih se našla u crno-belom filmu - rekla je Sloboda i otkrila koji je njen omiljeni film bez boja "Art".

 

Sloboda se osvrnula i na situaciju da pevači postaju glumci, a glumci pevači:

Foto: Anđela Stevanović Živković

 

- Nemam ništa protiv, pa i puno glumaca peva. To mi je okej, to je i u svetu trend. Gledala sam seriju "U klinču", tu glumi Vojaž i moram priznati da je baš dobar, jako mi se dopao. Ako je neko dobar, ako se snalazi, zašto da ne - zaključila je glumica.

(Srbija danas)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".