Zana Nimani, nekadašnja pevačica grupe "Zana", uživala je ogromnu popularnost na našim prostorima.

U jeku popularnosti Zana je ostala trudna i na svet donela devojčicu Teu koju je dobila u braku sa suprugom Đorđem Šiškinim.

Popularna pevačica je samo nekoliko meseci nakon porođaja zajedno sa svojom porodicom spakovala kofere i zuvek se odselila iz Srbije.

Tako je čuvena Zana u vrhuncu prekinula svoju muzičku karijeru.

Pored toga što se bavila pevanjem, za vreme dok je živela u Beogradu doplomirala je na pravnom fakultetu, a u pravo ova diploma bila joj je od velikog značaja nakon završetka muzičke karijere.

Zana je kao pravnik uspela da obezbedi sebi i porodici ugodan život u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji.

Tamo se zaposlila u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom, gde je našla posao u oblasti finansija, dok nje suprug Đorđe radi svoj posao u struci, koji se tiče želežnica.

Zana Nimani se u potpunosti posvetila životu mimo svene i svojoj porodici.

Generacije koje pamte njene početke znaju da je upravo po njoj grupa "Zana" dobila svoje ime. Malo ko zna da je davne 1979. godine Marina Tucaković pisala pesme za ovu grupu, koja je tada nizala uspehe.

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković bila je u potpunosti posvećena pesmama koje je ova grupa radila, što je nekad izazivalo ljubomoru kolega.

- Marina je sve vreme od momenta kada mi napravimo neku osnovnu temu prisutna. Upućena je u sve što se dešava, od samog početka saživljava se sa pesmom. Desi se zovnemo Marinu u dva sata ujutru, ona se izvuče iz pidžame, dođe i kaže ‘da l’ ste normalni, ovo ne valja ništa - ispričala je svojevremeno Zana Nimani, piše "Kurir".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&