Luke Black, koji je, inače, iz Čačka, snimio je video sa jutjuberkom Leom Stanković, koji je odmah pokrenuo buru na društvenim mrežama.

 

 

- Kad čitamo hejt komentare da sam gej - pisalo je u opisu videa, u kom vidimo kako se njih dvoje približavaju da se poljube, pa on na engleskom jeziku kaže:

- Ja sam gej!

Video je osvanuo na TikToku, a porukama se ne vidi kraj.

Luke Black je prošle nedelje pobedio na "Pesmi za Evroviziju 2023" sa pesmom "Samo mi se spava".

Posle završene srednje škole otišao je iz Čačka najpre u Beograd, pa potom u London, gde danas živi.

 

Foto: ATA images

 

 

NJegova komšinica iz Čačka otkrila je kakvog ga pamti.

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao - kazala je ona.

- U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - dodala je za "Kurir".

Foto: D. Cakić

 

 

- Moram da priznam da mi se utisci još uvek nisu slegli, ja sam očekivao da ću da budem brži u svemu tome. I dalje se nisam osvestio, iako je, evo već drugi dan. Idemo ka tome. Pripreme za Liverpul kreću danas, mislio sam da će krenuti juče, ali sam ceo dan prespavao jer me je sve stiglo - kazao je bio Luke za "Telegraf".

Luku su, inače, za odlazak na "Evroviziju" podržale prethodne naše predstavnice Sanja Vučić, Konstrakta i Marija Šerifović.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&