Vijesti“ saznaju da je L.R. sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D.R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nakon što je potvrdno odgovorio, od njega je tražio da je odmah skine, a kada je mladić, koji je u klubu igrao šaha sa svojim društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama.

Nakon što je izgubio svest iscepali su majicu koju je nosio na sebi i pobegli. Podgoričaninu D.R. koji je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra konstatovane su teške povrede.

L.R. je sinoć saslušan u Centru bezbednosti Podgorica.

Foto: CG Policija

 

Po nalogu tužioca inspektori izuzimaju video nadzor, kako bi utvrdili identitet ostalih nasilnika. U konsultaciji sa tužiocem, L.R. je pušten dok se prikupe ostali dokazi.

Inače, njegov otac dugogodišnji je službenik Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima „Vijesti“ u grupi nasilnika koja je tukla D.R. još je jedan sin službenika Uprave policije. Obojica su i u noći kada je pretučen sin podgoričkog biznismena, zašta terete samo L.R., bili zajedno.

Petnaestogodišnjak je pretučen 14. februara u Podgorici, dok je sedeo sa nekoliko drugarica na prostoru nekadašnje kasarne Morača.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Vijesti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".