Lepa Lukić je među prvima koja je počela da kupuje perike i da ih nosi. Nikada nije krila od javnosti da voli da ulaže u izgled:

- Mnogo ulažem u svoj izgled, a perike su mi opsesija. Kupujem samo kvalitetne, od prirodne kose, a za njih dajem od 300 do 500 evra. To je jedina stvar na koju ja trošim pare. Kada idem na snimanja, perike spakujem u kutiju da se ne umrse - priznala je svojevremeno Lukićeva za medije.

Foto: sarics

 

Pored Lepe Lukić, Lepa Brena je zbog opadanja kose unajmila vlasuljara i platila mu je 3.500 evra da za nju napravi sedam perika. 

- Brena mora da pauzira sa farbanjem i tapiranjem kose jer je baš počela da joj opada. Frizerka joj je preporučila da neko vreme nosi perike, dok joj se kosa ne oporavi. Tada je Brena pozvala saradnike i pitala gde može da nađe najkvalitetnije perike. Uputili su je na jednog vlasuljara iz pozorišta. Cena njegovih perika je oko 500 evra, ali Brena nije žalila para! Taj vlasuljar ima dosta posla, ali je Brenu ubacio preko reda i napravio joj sedam različitih perika. Perike je najviše naručila zbog javnih nastupa, a sada ih ne skida ni kada je kod kuće! Važno joj je da sve na njoj izgleda prirodno. Sada više ne mora ni da se farba, ni da se fenira - ispričao je tada izvor za medije.

Foto: ATA images

 

Pevačica nikada nije govorila o perikama, ali je jednom prilikom istakla da joj je frizura na sceni važna. 

- Plava kosa je moj zaštitni znak. Kosa i lice najviše trpe kada ste javna ličnost jer non-stop morate da imate šminku i frizuru - poručila je folk zvezda.

Među pevačicama je i Andreana Čekić koja obožava da nosi perike, a inače ima savršenu prirodnu kosu.

 

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to "mast hev". Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja. U poslednje vreme skupljam sve više perika. Zahvaljujući njima, više ne moram stalno da idem kod frizera, jer mi to oduzima mnogo vremena. Ovako ne oštećujem kosu i osećam se sjajno. Mislim da Brena i ja imamo najveću kolekciju perika na estradi - rekla je jednom Andreana.

Foto: ATA images

 

Vesna je zbog toga što joj se kosa drastično proredila za četiri perike dala osam hiljada evra. U poslednje vrreme je možemo često u javnosti videti sa perikom na glavi. 

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".