Glumica je završila snimanja serija “Radio Mileva” i “Ćutanje”, na kojima je bila vrlo aktivna iako u blagoslovenom stanju, a njene kolege su otkrile kako će se nove epizode realizovati bez nje.

Režiser Elmir Julkić otkrio nešto više o trenutnom radu Anđelke Prpić.

– Kao i sve u životu, stvari se prilagođavaju i menjaju i mi ćemo nekoliko epizoda preživeti bez nje, onda nam se ona vraća. Takvi su planovi i dogovori – rekao je Elmir o ulozi frizerke Jelene i dodao:

– I ovde je snimanje 12 sati, imamo jedan sat odmora. Izuzetan je tempo, pokušavamo dosta toga da napravimo za to vreme. Pretpostavljam da je i na drugim setovima tako jer je danas luksuz ne iskoristiti svaki minut tog radnog dana, rekao je Elmir za ekipu “Super TV”.

Foto: Jadranka Ilić

 

 

Na fotografijama sa snimanja koje su završile na društvenim mrežama, mogli smo da vidimo da se glumica sjajno zabavlja, kao i da joj snimanje van studija ne pada teško.

Kako prenose mediji, od serije “Radio Mileva” je ipak odlučila malo da odmori zbog napornog tempa.

Podsetimo, Anđelka je u žižu javnost dospela kada je pre nekoliko meseci zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža. Glumica još uvek za medije nije dala nijednu izjavu dok se sa novim izabranikom Markom pojavljuje na javnim događajima, gde se vidi da su zaljubljeni.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".