NJih dvoje već godinu dana ne silaze sa naslovnica raznih tabloida u SAD. Iako ih deli velika razlika u godinama, oboje, i Larsa Pipen i Markus DŽordan tvrde da ljubav nema granice.

Srećni par je odlučio da uskoro dobiju bebu. Prema navodima portala "Media Take Out" Larsa i Markus posetili su lekara i centar za neplodnost kako bi dobili procene kolike su im šanse da zasnuju porodicu.

Larsa ima 48 godina, ali prema nepotvrđenim informacijama ima još dovoljno jajnih ćelija da bi imala uspešnu trudnoću. Markus je od nje mlađi 16 godina i ima 32 leta.

Larsa i Markus su prvi put dospeli na naslovne strane kada su primećeni zajedno prošle godine. Tada su negirali vezu i mnogi su pretpostavili da je to previše ludo da bi bilo istinito.

 

Međutim, kasnije su odlučili da više ne skrivaju svoju vezu. Često izlaze u javnost zajedno, a objavljuju i fotografije na društvenim mrežama. Dobili su ponudu i da budu zvezde rijaliti programa koji bi pratio njihov život, samim tim i moguću trudnoću i rođenje deteta.

Majkl DŽordan i Skoti Pipen nisu komentarisali ovu vezu, a Larsa je jednom na opasku u TV programu, kako njen bivši muž gleda na njenu novu ljubav, rekla:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

- Ne mogu da objasnim kako se neko drugi oseća. Kako se Skoti oseća... On ima pravo da se oseća kako hoće. Mene lično nije baš briga za druge ljude… Srećna sam. Markus i ja se slažemo.

Skoti i Larsa Pipen ne žive zajedno od 2016. godine, zvanično su se razveli 2021. Iz braka imaju dvoje dece, sina DŽastina i ćerku Sofiju. Pre veze s Larsom, Skoti ima još petoro dece.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".