Pevačica Marija Šerifović nije se do sada oglašavala na temu afere "mito" u "Grandu", a sada je javno odlučila da istupi i kaže nekoliko reči povodom ove teme.

- U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo - započela je Šerifovićeva i nastavila:

Foto: N. Skenderija

 

 

- Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži, to nigde u svetu nije normalno. Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam ali smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje - direktna je Marija kao i uvek i zaključuje:

- Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare, to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu - poručila je Marija na svom Jutjub kanalu.

BONUS VIDEO: