Glumci su prijatelji duži niz godina i trude se da neguju svoje prijateljstvo. Zajedno su prošli brojne lepe, ali i one manje lepe momente.  

Tako je Miloš ispričao u emisiji "Amidži šou" jedan doživljaj sa Tajlanda koji je ličio na pravu komediju. 

- Miloše, šta bi radije: "Prebio dva patuljka ili dobio batine od jednog diva?"- pitao je voditelj Ognjen Amidžić glumca.

- Ovde nema polemike, zvuči kao moja regularna subota uveče - rekao je Biković.

- Pričao si verziju tuče na Tajlandu koju je trebao da potvrdi Mićko - rekao je voditelj.

- Naravno da nismo bili krivi - rekao je Radonjić.

- Nismo pobedili u toj tuči, mislim jesmo. Izašli smo krvavi i pretučeni, a oni su i dalje bili pijani - rekao je Miloš.

- U suštini se jeste desio problem, bili su prema nama fizički agresivni. Bilo ih je mnogo više, nisu očekivali da ćemo da se branimo. Krenuli su da nas jure, a onda smo mi krenuli da bežimo. I u toj jurnjavi se svašta nešto desilo, zapeo sam za koren drveta. Ja sam bio prvi u koloni koja beži - rekao je Radonjić.

- On je prvo krenuo da se pravi da je idiot i onda su krenuli oni da budu sve agresivniji i kada je ovaj lik odlučio da ga uhvati, on je isključio idiota i uključio džudistu. Mi smo krenuli za njima - rekao je Biković.

- Mene juri taj, ne taj koga sam bacio, on nije više ustao, a oni jure te koji jure mene, a njih juri iza njih još... Završilo se tako što ih je obezbeđenje isteralo - ispričao je Radonjić u emisiji "Amidži šou".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".