Filmsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca za kratko vreme privuklo je ogromno interesovanje javnosti. Bioskopi su opet postali puni kao nekada. Takozvani impresionistički portret Tome Zdravkovića publici je prikazao početke jednog od najvećih srpskih muzičara, ali i vrhunac njegove slave. Isprepletan pričom o ljubavi i prijateljstvu, film „Toma“ malo je koga ostavio ravnodušnim.

Foto: V. Danilov, Foto: Jutjub printskrin/ZELJKO JOKSIMOVIC

 

Jedan od najpopularnijih filmova današnjice, mnogi su pohrlili da pogledaju na velikom bioskopskom platnu, kako bi doživeli lik i delo Tome Zdravkovića. Međutim,  zbog trenutne situacije vezane za pandemiju veliki deo građana i dalje nije odgledao ovo umetničko delo. Upravo iz tog razloga, kompanija Telekom Srbija pružila je mogućnost gledanja ovog vanvremenskog filma iz udobnosti svog doma svim korisnicima MTS televizije (Iris televizija) i Supernove. Ovaj filmski hit biće dostupan od 1. novembra u video klubu.

Za muziku u filmu bio je zadužen Željko Joksimović, dok su glavni glumci poput Milana Marića, Tamare Dragičević, Petra Benčine, Pauline Manov, Andrije Kuzmanovića i drugih verodostojno prikazali duh vremena u kojem je stvarao boem Toma Zdravković.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".